søndag den 4. september 2011

Panik og rekord-kage...!

Først vil jeg sige: UNDSKYLD SIMONE..! Hvordan kunne jeg misforstå datoen så det netop gik ud over din kage? Det gør knuger i hjertet..

Forklaring her: Jeg blev "bestilt" til at lave kage til to af mine skønne kollegaer, og da havde jeg forstået at de var begge til den samme dato. Så I kan vel nok forstå panikken, da jeg en lørdag i juli ca. kl 15 finder ud af, at kagen skal være klar til om søndagen - og dette ved et tilfældigt kig på fjæsbogen...! Så jeg blev både overrasket og lidt panikken, da vi havde planlagt at skulle til Cirkus Summarum om søndagen med afgang senest kl. 9.. Heldigt Lærke lige var stået op fra sin middagslur (Henri var på Herretur med en kammerat), så hun fik hurtig noget at drikke en en frugthapser med på vejen, for nu skulle der handles!!! og det skulle gå tjept!! Lærke var SÅ go' og med på det hele, da jeg gjorde det til en leg. Så hvor heldig kan man være? Kunne have stået med en krop-umulig pige midt i supermarkedet med panik i øjnene og skælvende stress-ben..!
Og heldigvis havde den søde Simone allerede fortalt mig hvordan hun gerne ville have kagen skulle se ud.

Så der gik alt glat.. det blev straks værre da den lokale "supplier" var løbet tør for hvid fondant og kun havde enkelte pakker farvet. Så måtte jeg ty til Icing i stedet.
Lærke hjalp med at komme ingredienserne op maskinen, og vupti, så var bundende klar. Der blev spist aftensmad og puttet mens de kølede af og cremen blev til. Det var virkelig multitasking på højt plan! Så Da Lærke sov sødt i sin seng, blev kagen lagt sammen og stillet i køleskabet. Imens stod den på modellering af Mulle - ja, altså Simone's kat. Den ville hun mægtigt gerne have på toppen..
Nu skal det åbenbart ikke være nemt at ramme farven pink, når det kommer til Icing, for farven blev nærmere koral, selv efter flere bøtter med fuchsia og pink... Men det var en tålelig noget a la pink med dertil hørende blomster og sommerfugle (som ønsket)..
Så da Henri og kammeraten kom hjem fra byturen (lidt efter midnat... eller sådan!) var kagen næææsten færdig.
Et stk. 2-etagers kage klar på ca. 11 timer.. Det er altså en personlig rekord.

Det færdige resultat:


Sidste billede taget om morgenen.. og nej, jeg var bare træt træt træt da resultatet stod færdigt, så jeg gad virkelig ikke at rydde op.. Så rester blev høvlet ud og værktøj lagt til vask...

Tror nu nok den bragte en smule lykke på trods..