fredag den 27. januar 2012

Møbel make-over

For laaang tid siden købte vi et gammelt afsyret karlekammerskab fra 1930'erne til Lærke's værelse. Den tidligere ejer havde også brugt det til børneværelset, derfor havde hun malet hvide cirkler på brun baggrund i "løberne" på lågen, for at peppe det lidt op... 



Men jeg synes nu det trængte til mere end en klat maling, så skabet blev malet hvidt (igen og igen.. der skal noget til at mætte sådan noget afsyret træ..) og fik lidt tapet-pynt (fra Ferm Living). 
Det er flyttet ind på frk. Lærke's værelse, men mangler dog lige at få grebene på skuffen.. ja ja, det er længe siden skabet blev færdig og de er da også købt ind, men Rom blev jo ikke bygget på én dag.. Så nu er det (næsten) et færdigt skab til prinsessen klæder.


Billedkvaliteten er lidt ringe her, men mon ikk' man ser forskellen alligevel..


Jeg var også en tur forbi "Le Chair", hvor jeg fandt en gammel skammel der bare skulle have et nyt lag hvid maling. Også denne blev piftet lidt op med papir og står som sengebord på Lærke's værelse..





Anton's venner

Ja, nu er vi sådan set er ved at være færdige med den laaaange spare-måned, januar, men jeg vil lige opsummere det der foregik i kreahjørnet op til jul. Jeg fik kørt et par ugler eller 4 gennem maskineriet op til jul, så de kunne ligge under juletræet.




Men de var nok også mere en slags terapi. Der er noget helt specielt ved at "koble fra" og bare lade hænderne tage over i stedet for at tænke på alt det, der let kunne tage humøret fra mig op til jul..