mandag den 10. september 2012

Frosting/smørcreme

På opfordring kommer her en lille opskrift på frosting uden flødeost aka smørcreme:

200 gr. usaltet blødt smør
300 gr. flormelis (eller efter smag)
2 spsk. mælk
evt. lidt vanilie eller anden smagsgiver som f.eks. passionsfrugt,  hindbær eller hvad man nu er til.

Man kan evt. også tilsætte 150 gr. mørk chokolade eller tilsæt farve efter temperament.

Fremgangsmåde:
Pisk smør og flormelis godt og gerne nogen tid, indtil cremen bliver lækker og luftigt. Tilsæt herefter mælk og smag. Hvis cremen virker for blød, kan man enten tilsætte lidt mere flormelis eller stille cremen lidt i køleskabet men med omrøring så cremen stivner ensartet. Den må dog ikke blive hårdere end at den ubesværet kan trykkes gennem en tyl.

Så go' fornøjelse, Jane :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar