lørdag den 1. oktober 2011

Stars, glitter & Chanel..!!

... Er vel nok (en brøkdel af) essencen af min skønne kollega, Maria. Hun fyldte 40 og er tosset med kage, så hun var hurtig til at "bestille" kage hos mig til den store dag :o)

Der var mange idéer, der kredsede om kagen. Men det eneste rigtige ønske fra hende om udseende var Coco Chanel-mærket, som jo er rigtig meget hende :o)
Men da tankerne blev ledt hen på stjerner, var der stor respons.. Stars it is!! "jeg elsker jo stjerner og glimmer osv..." lød det.. Glitter it is!!... Pink overtræk - tjek! sorte striber og stjerner - tjek!
Jeg havde en idé om at putte Chanel-mærket i en lille gaveæske af fondant på toppen så den så ud om en 3etagers kage. Men det kom til at se tosset ud, da den øverste kage blev lidt større end forventet..

Dette var endnu en kage, jeg nød at lave. Den var dejligt "girlie" og en udfordring ift. at få glitteret til at blive på sin plads. Man skulle bare tænke på at trække vejret/puste blidt på kagen og pooof! så var der glitterflugt over hele mulletjavset!

Men Maria var glad og det er jo fantastisk! :o)

Må sige at der var faktisk ret meget positiv feedback på denne kage, og det gør det hele værd!
Nu hører det til historien, at lige præcis denne weekend og dagene op til, hvor der skulle laves to kager, var Lærke plaget af 39 i feber.. Stakkels pige, som bare ikke kunne få al den opmærksomhed af sin mor, som hun havde brug for... Det gør ondt, men da hun blev glad for tilbuddet om at komme med mormor og morfar på camping-eventyr, lettede det også den dårlige samvittighed lidt... Og så kunne jeg nyde søndagen med en feberfri datter :oD Så er vi alle glade igen..

Farven på kagen fremstår her lidt lysere end live, hvor den er mere pink...



1 kommentar: